tirsdag den 1. marts 2011

Første Magnoliakort...!

Så er jeg endelig tilbage! Ikke så let når man flytter og hverken har inspiration eller overskud til at sætte sig i hobbykrogen. Så fik jeg digitalkamera i julegave af min kære, så jeg kunne tageaf mine kort til bloggen...! Findes der en bedre mand...;-)

Har aldrig haft sansen for magnolia stempler før, men pludselig blev jeg hægtet, og dette var det første jeg købte. Tænkte hun kunne passe på et konfirmationskort. Hun er jo helt nydelig...!
bedre billeder Papiret fra Maya Design og Imagine passer perfekt i Tildas farver. Rundt cirklen har jeg brugt Liquid pearl- sølv, og fotohjørnerne og swirlen er fra QK.

Jeg ved ikke hvor den hvide blomst er fra, men de andre er fra Prima og de små roser fra Hobbyhimmelen. Brads'ne i blomsterne har jeg fået fra Whiff of joy og perlerne i hjørnerne fra Panduro.
Jeg har malet Tilda med Distress Ink reinkers og givet hende lidt Crackle accent på sløjfen, sokker og blonder. Søde øreringe har hun også fået.

Har dekoreret kortet ganske enkelt indeni, med skrivefelt og tekststempel fra Stempelglede.


Bagsiden med mit længe ønsket personlige stempel :-)

Udfordringer:

5 kommentarer:

 1. Hej Henriette, godt at se du er på banen igen. Og du har da bestemt ikke glemt hvordan man laver kort ;) . Flot.
  Klem fra Dorte

  SvarSlet
 2. WOW så vakkert konfirmasjonskort Henriette!! Nydelige blomster og papir:) Og enig i at denne Tildaen passer godt til konfirmasjonskort, hun ser litt eldre ut enn de andre:)
  Tusen takk for at du deltar hos oss i MDUC denne uken.
  Klem, Camilla

  SvarSlet
 3. Oh this is just so beautiful, feminine and elegant. Tilda looks so regal sitting there with her gorgeous bow! Your flowers are just stunning.

  Thanks for joining us at Magnolia Down Under for the Flower Power Challenge.

  Sharon x

  SvarSlet
 4. beautiful card, love your flowers and Tilda looks cute
  thanks for sharing
  Denise
  MDUC

  SvarSlet
 5. Så fint et kort! :)
  Jeg er imponert over at du ikke har laget Magnoliakort før nå! Sånn er det vel. Plutselig får en øynene opp for noe en aaaldri hadde trodd en skulle like. :D

  Tusen takk for besøk i bloggen. ;)

  SvarSlet