fredag den 7. oktober 2011

Er dette et kaffefilterkort?!

Jeg har nu i flere blade set dette sjove "kaffefilterkort" og tænkte ved mig selv- det så jo sjovt ud- og kastede mig dermed ud i at lave sådan et. Og det bliver med det ene...!!
Jeg vidste ikke, hvordan det skulle gøres, og det kan godt være derfor jeg strævede sådan med at få lavet det. Jeg tænkte ikke, at man rent faktisk skulle bruge et rigtigt filter, men bare bruge faconen, så jeg frem med blyant og saks og her kom problemet... Jeg er åbenbart ikke så god til at klippe efter en streg! Derfor blev buerne ret så kantede- godt mønsterpapirene skulle skrabes op, så er det dog ikke så tydeligt!
Så kortet blev flot- til slut- men endnu et kaffefilter bliver det nok ikke på mig...!

Jeg har igen gået amok i de flotte juleark fra Pion. Alt mønsterpapir, frimærker og tags er fra Pion. Super nydelige!! Kageservietten og bjællerne er fra Kuttut og rosen tror jeg er fra Prima. God jul stemplet er fra Panduro, og poststemplet har jeg vist købt på Papirloftet.

Dette er tagen, som er taget ud af "kaffefiltret". Har brugt lidt bånd og blonde og stemplet tror jeg er fra Kreativ hobby. Snøfnugget er en MS punch med en lille bling i.

Bagpå tagen har jeg lavet skrivefelt. Den dekorative juleswirl i hjørnet er fra en juleplade fra Viva clear Stamps.

Bagsiden med mit stempel og igen den flotte juleswirl.

Udfordringer:

5 kommentarer:

 1. Gorgeous creation!!! Thanks for joining us at ABC!!!

  SvarSlet
 2. Så utrolig fine kort Henriette :)

  SvarSlet
 3. Wow Stunning!

  Thanks so much for joining us at ABC

  Lin xx

  SvarSlet
 4. Wow I LOVE the sparkle and bling you used chick. Really lovely work and such pretty colours too :) Thank you for joining us over at the Simon Says Stamp Challenge. Hugs, Dawny x

  SvarSlet
 5. great card and wonderful colors combo, so beautiful details!!! thanks for playing with us at ABC Challenge
  hugs

  SvarSlet